Opblaasbare Spa

Opblaasbare jacuzzi

Ervaar ultieme ontspanning met onze opblaasbare jacuzzi's. Geniet van warm water, therapeutische bubbels en krachtige massagestralen, allemaal binnen handbereik. Met eenvoudige installatie, ingebouwde opblaaspomp en onderhoudsvoorzieningen zoals een filterpomp, chloordrijver en zoutwatersysteem bieden onze jacuzzi's optimaal comfort en gebruiksgemak. Het enige wat jij hoeft te doen is...genieten!

Welke afmeting jacuzzi zoek je?

 

Verschillende type jacuzzi's

 

Accessoires, onderhoud & meer

 

Opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of krachtige massagestralen. De Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi's zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Je kunt de opblaasbare hottub opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de ingebouwde opblaaspomp is zelf oppompen of opblazen niet nodig. De filterpomp houdt het water schoon, samen met de chloordrijver of het zoutwatersysteem. dus het enige wat jij hoeft te doen is… genieten!Intex PureSpa Deluxe opblaasbare jacuzzi

Heerlijk warm water, tot 40°C in uw opblaasbare Jacuzzi

Aan de opblaasbare jacuzzi zit een motorunit vast, hierin bevindt zich naast de filterpomp en de opblaaspomp ook het verwarmingselement. Deze warmt het water in de opblaasjacuzzi op tot een heerlijk comfortabele temperatuur en zorgt er vervolgens voor dat het water op temperatuur blijft. Je kunt de gewenste watertemperatuur eenvoudig instellen om het bedieningspaneel, tussen de 20° en 40°C. Wat is jouw ideale watertemperatuur? Bij de meest luxe modellen kun je de watertemperatuur zelfs instellen via een app op je telefoon of tablet. Begin de opblaasbare jacuzzi alvast op te warmen, zodat je in een warm bad kunt stappen zodra je thuis bent. Dat is pas luxe!Fiber-Tech® constructie voor stevige wanden

De wanden en bodem van de Intex opblaasbare jacuzzi's zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat je op de rand kunt zitten zonder dat hij inzakt.


Opblaasbare jacuzzi met Fiber-Tech technologie


Welke opblaasbare jacuzzi kies je?

Opblaasbare jacuzzi’s zijn er in verschillende modellen, maten en vormen. Wat is de perfecte jacuzzi voor jou? En waar moet je op letten?

Hoe groot?

Met hoeveel personen wil je tegelijk in de opblaasbare jacuzzi kunnen? Met z’n tweeën, of met het hele gezin? Bij elke opblaasbare jacuzzi staat een maximaal aantal personen aangegeven dat in de jacuzzi past: 4, 6 of 8 personen. Let er wel op dat dit het maximale aantal personen is, wanneer je wat ruimte en bewegingsvrijheid wilt kun je het beste een iets meer capaciteit nemen.

Bubbels of massagestralen?

De meeste opblaasbare jacuzzi’s zijn voorzien van bubbeljets, uit kleine openingen in de wand komen dan warme bubbels omhoog bubbelen voor een heerlijke bubbelmassage. Sommige opblaasbare jacuzzi’s hebben naast deze bubbelfunctie ook nog massagestralen, waarbij krachtige jetstralen vanuit de zijkant van de jacuzzi stromen die het lichaam masseren.

Welke vorm en kleur?

Welk model past het best bij jouw smaak, en bij jouw tuin of terras? Je kunt kiezen voor de standaard ronde jacuzzi, maar er zijn ook vierkante opblaasbare jacuzzi’s. Ook qua kleur valt er wat te kiezen. Ga je voor beige, blauw of zwart in een effen kleur, of kies je juist voor een motief op de wanden zoals bij de Intex Greywood Deluxe jacuzzi?

Luxe extra’s

Alle opblaasbare jacuzzi’s zijn in basis hetzelfde: lekker warm bubbelend water om in te ontspannen. Maar daarnaast zijn er nog vele extra’s te kiezen de het opblaasbare bubbelbad kunnen omtoveren in een ware wellness-ervaring. Denk aan hoofdsteunen voor extra comfort, of verlichting om ’s avonds extra sfeervol te kunnen bubbelen.Opblaasjacuzzi met bubbels

Intex Opblaasbare Bubbel Jacuzzi

De Intex PureSpa Bubble Massage serie bestaat uit opblaasbare jacuzzi's met een bubbelfunctie. Uit kleine openingen komen duizenden verwarmde bubbels borrelend omhoog stromen voor een ontspannende, therapeutische massage. De Intex Bubbel jacuzzi's zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, verschillende kleuren, en in een vierkante of ronde vorm. Kies voor de meest goedkope opblaasjacuzzi of ga juist voor de luxe variant met extra luxe accessoires. Elke Opblaasbare jacuzzi is verkrijgbaar in een 4-persoons en 6-persoons uitvoering.Intex Opblaasbare Bubbel & Jet Jacuzzi

De Intex PureSpa Deluxe serie is de meest luxe lijn opblaasbare jacuzzi's. De Intex deluxe jacuzzi's hebben naast de bubbelstand ook krachtige jetstralen die vanuit de zijkant van de jacuzzi stromen en zorgen voor een extra massage. Bovendien zijn deze deluxe jacuzzi's uitgerust met een zoutwatersysteem, waardoor je geen chloor nodig hebt. Het zoutwatersysteem werkt volledig automatisch en zorgt voor een jacuzzi vol schoon water zonder dat jij er omkijken naar hebt.


Opblaasjacuzzi met jet-stralen


Opblaasbare jacuzzi schoonhouden

Als je lekker wilt bubbelen is het fijn als je dit kunt doen in schoon water. Voor schoon water zijn er eigenlijk 3 dingen die belangrijk zijn:

1. De filterpomp

Alle opblaasbare jacuzzi’s zijn voorzien van een pompunit met daarin een cartridge filterpomp. Deze filterpomp filtert alle viezigheid uit het water, tot aan het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in een filtercartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Daarnaast houdt de filterpomp door het rondpompen ook het water in beweging, waardoor algen, schimmels en bacteriën niet goed kunnen groeien (deze houden juist van stilstaand water). Laat de filterpomp van de opblaasbare jacuzzi daarom zoveel mogelijk draaien, eigenlijk moet hij altijd aanstaan. Zo kan hij zijn filterende werk optimaal uitvoeren en blijft het water altijd in beweging. Vervang daarnaast de filtercartridge elke 3 à 4 dagen, om vervuiling van het water te voorkomen. Bij elke opblaasbare jacuzzi krijg je twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er altijd een aantal extra bij te bestellen.

2. Chloor of zout water

Als water langer staat kunnen er algen in gaan groeien, of schimmels en bacteriën. In warm water groeien deze zelfs nog harder. Om deze reden heb je een desinfectiemiddel nodig in het water, die de algen en bacteriën doodt. Er zijn twee opties: chloor of een zoutwatersysteem. Bij de meeste opblaasbare jacuzzi’s met bubbels wordt standaard een chloordrijver meegeleverd. Je doet chloortabletten in de chloordrijver en laat deze in het water dobberen, zo wordt er vanzelf chloor aan het water toegevoegd, regelmatig en perfect gedoseerd. De luxere jacuzzi’s hebben een ingebouwd zoutwatersysteem. Wanneer je zout toevoegt aan het water zet het zoutwatersysteem dit om in chloride, dat vervolgens de bacteriën doodt en het water ontsmet. Dit chloride heeft eigenlijk dezelfde werking als chemisch zwembadchloor, maar is geur- en smaakloos en irriteert niet. De zoutwatersystemen worden voornamelijk gebruikt bij de Intex zwembaden.

3. Schoonmaken

Naast de filterpomp en het chloor zul je ook zelf de opblaasbare jacuzzi af en toe moeten schoonmaken. Met wat eenvoudige reinigingsmiddelen is dit zo gebeurd. Een schepnetje om blaadjes en takjes uit het water te verwijderen, en de wanden kun je eenvoudig schoonmaken met een borstel, spons of scrubhandschoen. De bodem van de jacuzzi is het makkelijkst te reinigen met een kleine zwembadstofzuiger, waarmee je eenvoudig al het vuil en het zand op kunt zuigen.Stroomverbruik van een opblaasbare jacuzzi

We krijgen vaak de vraag hoeveel een opblaasbare jacuzzi eigenlijk verbruikt aan stroom. Een logische vraag, want hoeveel kost dat nou eigenlijk, een opblaasbare jacuzzi? Er zijn verschillende onderdelen van de jacuzzi die stroom verbruiken: de filterunit filter het water, het verwarmingselement zorgt dat het water op een lekkere temperatuur blijft, en er moeten ook nog bubbels of massagestralen geproduceerd worden. Hoeveel stroom de opblaasbare jacuzzi exact verbruikt is lastig om aan te geven, maar een goede vuistregel is dat bij gemiddeld gebruik een opblaasbare jacuzzi ongeveer 5 - 15 kW per dag gebruikt. En als het buiten warmer is dan 15 °C is, dan kun je grofweg zeggen dat een opblaasbare jacuzzi ongeveer € 1,50 per dag aan stroom kost (afhankelijk van de energieprijzen).Opblaasjacuzzi met filterpomp

Waar zet je de opblaasbare jacuzzi?

Je kunt een opblaasbare jacuzzi eigenlijk zetten waar je maar wilt, maar een paar dingen zijn belangrijk om in gedachten te houden. De pompunit werkt op stroom, dus denk eraan dat je de opblaasbare jacuzzi in de buurt van een stopcontact neerzet. Als je jacuzzi eenmaal gevuld is met water moet de ondergrond een flink gewicht kunnen dragen. Zet je hem daarom op een betonnen of stenen vloer, of goed aangestampte tuinaarde. Je kunt de jacuzzi ook op gras neerzetten, maar dat is niet ideaal. Gras is geen hele stevige basis, en bovendien zul je gele en dorre plekken in het gras krijgen als je de jacuzzi een hele zomer laat staan. De ondergrond moet ook volledig vlak zijn, en vrij van steentjes, takken of scherpe dingen die de bodem kunnen beschadigen. Leg altijd het meegeleverde grondzeil onder de jacuzzi, om de bodem extra te beschermen.