Beste Opblaasbare Spa

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De beste opblaasbare jacuzzi

De beste opblaasbare jacuzzi’s in ons assortiment vind je op deze pagina. De opblaasbare jacuzzi’s zijn gemaakt van sterk materiaal, dat bestaat uit drie lagen dik gelamineerd pvc. De speciale binnenconstructie zorgt ervoor dat de wanden erg sterk zijn en massief aanvoelen. Het filtersysteem met de bijgeleverde filters zorgt ervoor dat het water van de jacuzzi goed schoon blijft. De jacuzzi’s hebben, afhankelijk of het een 4- of 6-persoons model is, over maar liefst 140 of 170 bubbelgaatjes.

Speciale features

Onze selectie van de beste opblaasbare jacuzzi’s beschikt over meer extra’s en opties dan andere jacuzzi’s.

Navy

De Navy Bubble Spa’s hebben een stevige basis, en zijn uitgevoerd in een sjieke donkerblauwe kleur. Wat fijn is, is dat er ook twee opblaasbare hoofsteunen mee worden geleverd, zodat je nog lekkerder in je jacuzzi kunt zitten. Ook vind je in het Navy Bubble Spa pakket sfeervolle verlichting die je onderwater op de wand van de jacuzzi plaatst.

Greywood

De Greywood jacuzzi’s zijn stijlvolle jacuzzi’s met een grijze houtprint. Deze bubbel jacuzzi is heel gemakkelijk te bedienen, zelfs als je niet thuis bent! Via de Intex Link Spa Management-app op je telefoon of tablet kun je alle functies instellen. Zo stap je zodra je thuis komt in een warm bad! Handig zijn ook de opties voor een verwarmingsschema, filtratieschema of een wateronderhoudsschema. Alles om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kunt genieten! Daarnaast ontvang je met deze jacuzzi twee premium hoofdsteunen van foam en sfeerverlichting voor onder water in de jacuzzi. Zo is samen bubbelen echt een feestje!

Deluxe

De Deluxe jacuzzi’s zijn de meest onderscheidende jacuzzi’s op deze pagina. Zo hebben deze jacuzzi’s niet alleen een bubbelfunctie, maar ook heuse jet-waterstralen om het lichaam te masseren en nog meer ontspanning te bieden. Voor de ultieme wellness-ervaring! Om het water van deze jacuzzi gezond en hygiënisch te houden heeft deze jacuzzi een geïntegreerd zoutwatersysteem. Je hoeft hierbij dus geen los chloor te gebruiken. Het zout dat je aan de jacuzzi toevoegt, wordt door het zoutwatersysteem omgezet in chloride, dat bacteriën doodt en het water ontsmet. Het voordeel van een zoutsysteem ten opzichte van chloor is dat het geur- en smaakloos is en niet irriteert. Afgezien van bovenstaande voordelen kan ook deze spa via een app worden aangestuurd. Daarbij worden bij elke jacuzzi ook twee opblaasbare hoofdsteuntjes meegeleverd.