Filteren
Filter Filter
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Traphoogte
 1. 91 cm 1product
 2. 107 cm 1product
 3. 122 cm 1product
 4. 132 cm 1product
Uitvoering
 1. Zonder afneembare treden 1product
 2. Met afneembare treden 3producten
Vorm
 1. Rechthoekig 5producten
 2. Rond 9producten
Leeftijd
 1. 1-2 jaar 2producten
 2. 2-3 jaar 2producten
 3. 3-6 jaar 2producten
Soort pomp
 1. Motor pomp 6producten
 2. Hand pomp 6producten
 3. Batterij pomp 1product
Prijs
tot
Categorie
 1. Elektrische opblaaspompjes 7producten
 2. Zwemvesten 2producten
 3. Verlichting 5producten
 4. Aanvullende producten 2producten
 5. Overkappingen 1product
 6. Handpompjes 6producten
 7. Opblaasstoelen 2producten
 8. Solarcollectoren 1product
 9. Zoutwatersystemen 2producten
 10. Afdekzeilen 7producten
 11. Cartridge filterpompen 3producten
 12. Chloor 13producten
 13. Zandfilterpompen 1product
 14. PH-waarde 8producten
 15. Zwembad filters 8producten
 16. Schuimverwijderaar 1product
 17. Badolie 7producten
 18. Badzout 1product
 19. Waterbehandeling 11producten
 20. Schoonmaak artikelen 20producten
 21. Zwembad trapjes 4producten
 22. Zwembad stofzuigers 7producten
 23. Solar afdekzeilen 11producten
 24. Zwembad vloertegels 1product
 25. Solar douches 2producten
 26. Filter zand 1product
 27. Koppelstukken en onderdelen 58producten
 28. Temperatuur meters 2producten
 29. Teststrips 3producten
 30. Chloor drijvers 2producten
 31. Oprolsystemen 1product
 32. Bekerhouders 1product
 33. Hoofdsteunen 2producten
Kleur van het product
 1. Roestvrijstaal 2producten
 2. Transparant 16producten
 3. Turquoise 1product
 4. Blauw 42producten
 5. Bruin 2producten
 6. Geel 2producten
 7. Grijs 25producten
 8. Groen 1product
 9. Paars 1product
 10. Rood 1product
 11. Wit 62producten
 12. Zwart 35producten
 13. Meerkleurig 3producten
 14. Zilvergrijs 8producten
Merk
 1. Bestway 6producten
 2. BSI 4producten
 3. Comfortpool 85producten
 4. Interline 20producten
 5. Intex 87producten
 6. SpaPlus 1product

Zwembad onderhoud

Het onderhouden van een zwembad kan de nodige zorgen opleveren. Hoe houd je het zwembad schoon? Met de juiste accessoires is een schoon zwembad een fluitje van een cent! Met een schepnetje vis je eenvoudig blaadjes en ander vuil uit het water, of borstel de wanden schoon met een handige borstel of spons. Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Kies dan voor een zwembadstofzuiger of automatische zwembadrobot!

Producten 1-30 van 203

Van hoog naar laag sorteren
 1. Chloortabletten voor zwembad | Long90 20gram/1kg
  SALE
  -8%
  •  Chloortabletten voor kleinere zwembaden
  •  Beschermt tegen bacteriën en algen
  Van € 24,50 Voor € 22,50
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen
 • Naast het gebruik van een goede filterpomp en desinfectiemiddel zoals chloor of zout, is het ook belangrijk dat je je zwembad onderhoudt voor een goede kwaliteit van het zwemwater. Dit doe je door bijvoorbeeld gebruik te maken van een schepnet en een borstel waarmee je de wanden en bodem schoon kunt vegen om deze vuiltjes tenslotte met een zwembadstofzuiger uit het zwembad te zuigen.
 • Als je het zwembad aan het einde van het zwemseizoen gaat opruimen wil je dit natuurlijk wel schoon opbergen zodat het klaar is voor de volgende zomer. Hiervoor kun je het beste een milde zeep, oftewel groene zeep gebruiken zodat dit het zwembadzeil volledig ontvet en desinfecteert. Gebruik een spons of schoonmaakborstel en schrob de binnen- en buitenkant goed schoon. Hierna spoel je het zwembad af met schoon water, laat het zwembad drogen en droog het nog extra af met een droge doek voordat je het zwembad gaat opvouwen.
 • Een onderhoudsset is vaak voorzien van een borstel, een schepnet en een klein stofzuigertje welke je op de filterpomp kunt aansluiten. Met deze set kun je de grote en kleine vuiltjes uit het water vissen, de bodem en wanden schoon borstelen en eventueel nog schoonzuigen. Een onderhoudsset is eigenlijk onmisbaar bij je zwembad, het is een eenvoudige tool om te gebruiken en je zwembad grotendeels schoon te houden. Let op: de sets worden zonder steel geleverd, deze moet je nog wel erbij bestellen.
 • Het kan je ineens opvallen dat er een vettige olielaag op het water ligt of drijft, dit valt dan vooral op zodra de zon op het water staat. Deze laag kan ontstaan door resten van make-up, zonnebrand of zonneolie, lichaamsoliën, wasmiddelresten uit zwemkleding en andere vettigheden. Om deze laag uit je water te krijgen kun je gebruik maken van de absorberende reinigingssponzen, deze sponzen zuigen als het ware deze oliën uit het water. Na gebruik kun je hem uitspoelen, uitknijpen en opnieuw gebruiken. Je kunt de sponzen in het water laten drijven of in de skimmer plaatsen.
 • Dit is niet aan te raden, het kan namelijk de waterkwaliteit behoorlijk beïnvloeden. Ook wil je het natuurlijk niet hebben dat er ineens een vetlaag of schuimlaag in je zwembad ontstaat. Je kunt schoonmaakmiddelen natuurlijk wel gebruiken als het zwembad leeg is, maar daarna dien je het wel goed af te spoelen voordat je het bad opnieuw gaat gebruiken.
Gobbo FAQ

Zwembad onderhoud

Vaak krijgen we de vraag van klanten: welke onderhoudsmiddelen heb ik nodig en welke accessoires zijn aan te raden nu ik een zwembad ga aanschaffen? Het onderhoud van je zwembad bestaat grofweg uit twee elementen: waterreiniging en waterzuivering.

Waterreiniging

De meest effectieve manier om het zwembadwater vrij te houden van vuil is het installeren van een filterpomp. Een filterpomp is, zeker bij de grotere zwembaden, eigenlijk onmisbaar. Aan te raden is om bij een zwembad van meer dan 1.000 liter een filterpomp aan te sluiten. Daarbij is keuze uit een cartridge filterpomp en zandfilterpomp. Een zandfilterpomp is iets hoger geprijsd, maar filtert beter. Lees hierover meer op de pagina Zwembadpompen.

Naast een filterpomp zijn er nog diverse andere schoonmaakattributen zoals schepnetjes (om het wateroppervlak schoon te houden) en zwembadstofzuigers om vuil op de bodem te filteren. Deze kunnen gebruikt worden naast, of in plaats van, de filterpomp.

Waterzuivering

Waterzuivering is nodig om het water vrij van groene aanslag te houden. Daarnaast is het een stukje hygiëne waardoor u het zwembadwater langer (bij goed gebruik het hele seizoen) op kunt laten staan. Voor de kleine zwembaden zijn er starterskits mini en large, waarmee u een compleet chloorpakket koopt. Voor de grotere zwembaden kunt u zelf een pakket samenstellen. Op onze pagina Chloor & PH waarde leest u hier alles over. We adviseren u om bij twijfel over chloorgebruik contact met ons op te nemen voor advies: 085-1044334.