Kampeerluchtbedden

De categorie kampeerluchtbedden bestaat uit de outdoor-collectie van Intex en de luchtbedden van hoogstaande kampeermerken als Coleman en Outwell. Kampeerluchtbedden zijn gemaakt van stevig materiaal zodat ze geschikt zijn voor de ruigere omstandigheden van het kampeerleven. Camping luchtbedden zijn er in allerlei vormen en maten, zodat je gemakkelijk een geschikt luchtbed voor je reis kiest.

Producten 1-30 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kampeerluchtbedden

In de tent op de camping is geen echt bed beschikbaar, en een matras meenemen is natuurlijk niet te doen. Het perfecte alternatief is dan een luchtbed. Met een luchtbed heeft u in een wip een goede slaapplek, waar dan ook. Ook voor de avontuurlijke kampeerders zijn er zeer goede luchtbedden.

Het gebruik van een luchtbed

Het grote voordeel van een luchtbed is natuurlijk de handzaamheid. Door het grote gebruiksgemak en de makkelijke verplaatsing van een luchtbed is het een perfecte mobiele slaapplek. Voor verschillende gelegenheden zijn er verschillende luchtbedden, maar in principe werken ze allemaal op dezelfde manier. Een luchtbed is in principe niet veel meer dan een plastic matras met lucht erin. Door de matras met lucht te vullen ontstaan een goed oppervlak om op te liggen.

Soorten en maten luchtbedden

Luchtbedden kunnen variëren in dikte, lengte, breedte, comfort en materiaal. Over het algemeen geldt: hoe groter, dikker en comfortabeler een luchtbed, hoe duurder het is. Ook zijn er luchtbedden die zichzelf opblazen (self-inflating) en luchtbedden die apart moeten worden opgeblazen. Er bestaan luchtbedden voor één persoon, of voor twee personen. Deze verschillen ook onderling weer in grootte. Het formaat dat u uitkiest is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke voorkeur en uw budget.

Er bestaan een aantal verschillende soorten luchtbedden. Allereerst de reguliere luchtbedden, die opgeblazen worden en een matras van redelijke dikte vormen. Er zijn ook slaapmatten. Deze zijn meer gericht op campinggangers en kampeerders. Deze matten zijn van steviger materiaal, en minder dik dan reguliere luchtbedden. Hierdoor zijn ze wat makkelijker mee te dragen en gaan ze niet zo snel stuk als ze op ongelijk of ruw materiaal liggen.

Luchtbedden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en het soort matras dat u zoekt of nodig hebt, kunt u uw keuze maken uit vele luchtbedden.