Luchtbedden

Luchtbed kopen?

Koop je luchtbed bij Gobbo, dé online expert in luchtbedden! Ontdek ons uitgebreide assortiment van praktische, luxe en supercomfortabele luchtbedden. Of je nu gaat logeren, kamperen of gewoon een goede nachtrust wilt, Gobbo heeft het perfecte luchtbed voor jou. Op Gobbo.nl shop je het luchtbed van je dromen!

Onze luchtbedcategorieën

Veelgestelde vragen
  • Welk luchtbed het beste is, hangt voornamelijk af van waar je het luchtbed voor gaat gebruiken. Ga je kamperen met het luchtbed? Kies dan een luchtbed met een kleine pakmaat dat niet teveel weegt, zodat je het makkelijk mee kunt nemen. Zoek je een luchtbed voor logees, of als tijdelijk bed? Kies dan een hoog luchtbed met ingebouwde pomp voor meer comfort, een luxueus gevoel en meer gebruiksgemak.
  • Eén van de grootste uitdagingen: je slaapt in een koele of koude omgeving. En wordt ’s ochtends wakker met een koude rug en koud aanvoelend luchtbed. Er zijn een paar manieren om dit te voorkomen. Het makkelijkst is natuurlijk om de temperatuur in de kamer te reguleren. Maar als dat niet kan, is het raadzaam om een (isolerende) deken onder of op het luchtbed te leggen, dit voorkomt dat kou en vocht het luchtbed intrekken.
  • Loopt het luchtbed leeg, maar zie je nergens een gaatje? Er zijn verschillende manieren om een lek in je luchtbed te vinden. Allereerst is het van belang om vast te stellen dat je niet te maken hebt met een lekkende pomp of ventiel. Als de pomp lekt hoor je dat. Ook als je luchtbed gedurende de nacht heel langzaam leegloopt is dat vaak door lek in of langs de pomp. Het zoeken van een gaatje in je luchtbed is het meest eenvoudig met een sopje. Blaas vervolgens het luchtbed stevig op en je ziet aan de belletjes waar het lekje zit.
  • De bovenstructuur van een luchtbed heeft veel invloed op slaapcomfort. De klassieke bovenkant is met lange bolvormige banen die van hoofdeinde tot de voeten lopen. Deze banen zorgen voor een optimale verdeling van het lichaamsgewicht over het slaapoppervlak. Tegenwoordig zijn er ook modellen met een andere bovenstructuur hebben, zoals een geribbelde bovenzijde. Dit zorgt voor minder hoogteverschil is, wat nog comfortabeler ligt.
  • Het is in principe geen probleem om je luchtbed in de zon te leggen. Zorg wel altijd dat je het luchtbed niet te hard opgeblazen is. Door warmte zet de lucht in het luchtbed uit. Als het luchtbed dan al hard opgeblazen is, kan er teveel druk op de naden komen waardoor deze scheuren.
Gobbo FAQ

Luchtbedden

Wanneer er geen echt bed beschikbaar is, of om praktische redenen zoals een verhuizing niet te gebruiken is, kan een luchtbed voor een goede slaapplek zorgen. Een luchtbed is een matras van plastic dat gevuld wordt met lucht. Op die manier wordt het luchtbed een comfortabele ligplaats. Door het relatieve comfort en het enorme gebruiksgemak is een luchtbed een goede vervanger van een matras of bed, op vakantie of thuis.

Voor elke gelegenheid een luchtbed

- Op vakantie; - Op de camping; - Tijdens de reis; - Tijdens het logeren; - Ook op verjaardagen kunnen luchtbedden van pas komen om late gasten en gasten die niet direct weer naar huis kunnen een slaapplaats te bieden; Luchtbedden zijn in verschillende situaties dus uitermate handig. Een luchtbed is zo op te vouwen of op te rollen, en kan overal mee naartoe gebracht worden. Hierdoor zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en kunnen ze in iedere situatie uitkomst bieden. De meeste luchtbedden worden met een elektrische pomp opgeblazen en zijn binnen een mum van tijd omgetoverd van een lap plastic tot een comfortabel matras.

Soorten en maten luchtbedden

Luchtbedden kunnen variëren in dikte, lengte, breedte, comfort en materiaal. Over het algemeen geldt: hoe groter, dikker en comfortabeler een luchtbed, hoe duurder het is. Dit gaat echter niet in alle gevallen op. Dikke luchtbedden zijn niet per se minder goedkoop dan dunne luchtbedden. Ook zijn er luchtbedden die zichzelf opblazen (self-inflating) en een opblaasbed die apart moeten worden opgeblazen. Er bestaan een aantal verschillende soorten luchtbedden. Allereerst de reguliere luchtbedden, die opgeblazen worden en een matras van redelijke dikte vormen. Daarnaast zijn er ook de zogenaamde slaapmatten. Deze zijn iets dunner, en meer gericht op campinggangers en kampeerders. Deze matten zijn van steviger materiaal, en minder dik dan reguliere luchtbedden. Hierdoor zijn ze wat makkelijker mee te dragen en gaan ze niet zo snel stuk als ze op ongelijk of ruw materiaal liggen. Luchtbedden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en het soort matras dat je zoekt of nodig hebt, kun je jouw keuze maken uit vele luchtbedden.

Gobbo.nl

Gobbo is dé luchtbed specialist van Nederland. In ons assortiment vind je alle soorten en maten luchtbedden. We werken daarbij alleen samen met de beste merken, zoals Intex en Bestway luchtbedden. Of je nu op zoek bent naar een luchtbed met of zonder ingebouwde pomp, voor op de camping of voor thuisgebruik, wij bieden ze aan. Kijk ook op onze pagina slaapmatten voor de self inflating slaapmatjes. De reden dat veel klanten voor ons kiezen is de lage prijs van onze luchtbedden. We kopen de luchtbedden groot en rechtstreeks in, zodat je profiteert van snelle levering en een zeer scherpe prijs.