Kinderluchtbed

Een kinderluchtbed is handig wanneer deze niet te groot is, eenvoudig kan worden meegenomen, gemakkelijk is op te bergen en snel kan worden opgepompt. Dat maakt logeren en kamperen makkelijk en comfortabel. Binnen ons assortiment vind je kinderluchtbedden in verschillende maten en allerlei soorten kleuren. Sommige junior luchtbedden worden zelfs met een ingebouwde pomp geleverd.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kinder luchtbedden

Zoekt u een kinder luchtbed? Dan kunt u uit allerlei verschillende varianten kiezen. Bij Luchtbed.nl begrijpen we dat een luchtbed van het juiste formaat moet zijn, lekker moet liggen en gemakkelijk op te pompen en leeg te laten lopen moet zijn. We hebben er dan ook bewust voor gekozen om verschillende varianten met ingebouwde pomp aan te bieden. Op deze manier kunnen uw kinderen het luchtbed zelf oppompen en is er geen aparte pomp voor nodig.

 

In ons assortiment vindt u onder andere het merk Intex. Intex heeft een breed assortiment van verschillende luchtbedden en heeft ook kinder luchtbedden in het assortiment opgenomen. Intex staat bekend om duurzame en comfortabele luchtbedden voor een scherpe prijs. Daarnaast staat Intex bekend om haar innovatieve oplossingen. Zo maken zij luchtbedden met aangehechte slaapzak en luchtbedden die opgebouwd zijn uit meerdere lagen. Op alle kinder luchtbedden van Intex wordt één jaar fabrieksgarantie gegeven. 

 

Juiste kinder luchtbed kiezen

Het juiste kinder luchtbed kiezen is bijzonder eenvoudig. Koopt u een luchtbed dat te klein is of waar uw kind te snel is uitgegroeid? Bij Luchtbed.nl vindt u luchtbedden die voor verschillende leeftijdsklassen geschikt zijn. Denk aan het Intex luchtbed dat in drie kleuren leverbaar is, dit luchtbed is geschikt voor kinderen 3 tot 10 jaar. Kiest u voor een kleinere variant die speciaal voor het kamperen ontwikkeld is? Dan kunt u het best kiezen voor het Intex kinder kampeerluchtbed, een luchtbed voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar.

 

Betaalbare kinder luchtbedden van populaire merken

Bij Luchtbed.nl vinden we het belangrijk dat onze luchtbedden betaalbaar zijn en tegelijk ook kwalitatief. Door ons assortiment aan luchtbedden van Intex hebben wij hierin de juist balans gevonden. Kinder luchtbedden van Intex zijn geschikt voor tijdens het kamperen en voor thuis. Zo kunt u bij Luchtbed.nl terecht voor kinder luchtbedden die voor iedere gelegenheid geschikt zijn!

 

Kinder luchtbed kopen

Neem ons assortiment rustig op en ontdek welk kinder luchtbed het best bij u past. Heeft u een kinder luchtbed gevonden dat aan uw wensen voldoet? Dan kunt u deze in uw winkelmandje plaatsen. Vervolgens kunt u verder winkelen of uw bestelling afrekenen via een beveiligde (SSL) afrekenpagina. Blijkt het kinder luchtbed toch niet geschikt? Dan kunt u deze ruilen of kunnen wij het aankoopbedrag terugstorten.

 

Wanneer u voor 13:00 kunt u uw bestelling vanavond nog thuis verwachten! Boven de €50,- berekenen wij geen verzendkosten aan u door. Heeft u een vraag onze kinder luchtbedden of het bestelproces? Neem contact op via 085-1044334 of klantenservice@gobbo.nl.