Opblaaspompen

Om jouw opblaasboot snel met de juiste druk op te pompen is een luchtpomp benodigd. Je kunt jouw opblaasbare boot eenvoudig en snel met een luchtpomp opblazen. Je kunt daar een handmatige pomp of elektrische pomp voor gebruiken. Er zijn elektrische luchtpompen die met een accu werken en elektrische pompen die je op het lichtnet aansluit. Bij Opblaasbootshop.nl vind je luchtpompen in verschillende varianten.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luchtpomp

Wilt u uw opblaasboot of iets anders opblazen? Dan kunt u dit met de hand doen of door middel van een elektrische luchtpomp. Door een elektrische luchtpomp te gebruiken kunt u na het aanbrengen van de pomp rustig afwachten tot uw opblaasboot zich vult. Een mooi moment om de peddels te pakken of om de motor gereed te maken. Wanneer u een elektrische luchtpomp gebruikt is uw opblaasboot meestal al binnen enkele minuten opgeblazen. U kunt bij Opblaasbootshop.nl terecht voor uw opblaasboot en alle accessoires. Zo leveren wij naast luchtpompen ook peddels, motorsteunen en zwemvesten. Bekijk het assortiment van Opblaasbootshop.nl eens rustig en ontdek welke accessoires er zoal verkrijgbaar zijn.

 

Verschillende soorten luchtpompen

Bij Opblaasbootshop.nl laten we u kiezen uit een breed assortiment van verschillende pompen. Allereerst is er de handpomp, de verschillende handpompen van Intex en Sevylor zijn uitermate geschikt om uw opblaasboot zelf mee op te pompen. Bij de meeste varianten worden er allerlei opzetstukken meegeleverd, deze luchtpompen zijn dan ook voor verschillende doeleinden te gebruiken. Koopt u een Intex opblaasboot? Dan kunt u daar het best een bijbehorende luchtpomp bij kopen van Intex. Zo weet u zeker dat het ventiel op de pomp zal passen. Eigenlijk geldt dit ook voor alle andere merken! Blijkt een pomp toch niet op het ventiel van uw boot te passen? Dan kunt u uw luchtpomp uiteraard ruilen.

 

Naast de handpompen zijn er ook verschillende elektrische pompen verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een 230 volt luchtpomp, combinaties met 12 volt opties of een luchtpomp die uitsluitend met een accu werkt. Wanneer u de beschikking heeft toch het lichtnet kunt u het best voor 230 volt kiezen, als u uw boot ook buitenshuis wilt oppompen is het raadzaam voor een variant met accu te kiezen.

 

Wilt u voor een zeer krachtige pomp gaan die ook nog mobiel is? Dan kunt u het best voor de Sevylor 12V luchtpomp kiezen. U kunt vooraf instellen welke druk u wenst te bereiken en vervolgens doet de pomp alles helemaal vanzelf. Deze luchtpomp heeft een capaciteit van maar liefst 190 liter per minuut, wordt geleverd met een extra lang snoer en is eenvoudig te vervoeren.

 

 Een luchtpomp kopen

Weet u welke luchtpomp u nodig heeft? Dan kunt u deze direct bestellen via Opblaasbootshop.nl. Wilt u nog verder winkelen? Bekijk dan ook onze andere accessoires en onze opblaasboten. Als u wilt afrekenen kunt u dat via onze beveiligde (SSL) afrekenpagina doen.

 

Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en kunt u bij bestellingen voor 13:00 ’s middags dezelfde avond al thuis verwachten. Bestelt u later? Dan wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd. Bij bestellingen vanaf €50,- worden er geen verzendkosten doorberekend.

 

Voor vragen kunt u ons het best telefonisch of per e-mail bereiken. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-1044334 en per e-mail op info@opblaasbootshop.nl.