Opblaasboten

Opblaasboot kopen?

Koop je boot online bij Gobbo.nl, dé webwinkel voor opblaasboten! Verken ons assortiment opblaasbare boten, kajaks, kano’s en SUP boards, compleet met vertrouwde merken zoals Sevylor en Intex. Kwaliteit en optimale service gegarandeerd! Bestel jouw opblaasboot op Gobbo en maak van elk moment op het water een onvergetelijk avontuur.

Veelgestelde vragen
  • In ons assortiment hebben we opblaasboten die gebruikt kunnen worden voor verschillende type vaartochten. Je hebt opblaasboten die je kunt gebruiken om lekker een dagje te dobberen op het water, boten met hengelsteunen om een dagje te gaan vissen of sportieve kajaks voor langere tochten op bijvoorbeeld een rivier. Daarnaast zijn de opblaasboten in verschillende maten verkrijgbaar, van kleine 1-persoonsbootjes tot grote opblaasboten voor maar liefst 5 personen.
  • Met de meeste opblaasboten kun je elektrisch varen, ideaal als je geen zin hebt om te roeien. Als de boot beschikt over fittingen voor het bevestigen van een motorsteun, kun je hier een elektromotor op bevestigen. Per boot zijn er complete vaarsets verkrijgbaar, inclusief de juiste motor en accu, zodat jij alles bij elkaar hebt om elektrisch te kunnen varen.
  • Een kano en een kajak zijn niet hetzelfde, wel vallen er veel kano’s uit ons assortiment in de categorie kajak. Bij een kajak zit je namelijk met je benen naar voren, en peddel je om en om met een dubbelbladige peddel. In een kano moet geknield gepeddeld worden met éénbladige peddels, je peddelt dan aan één kant en wisselt van kant als je alleen in de kano zit. Ook zit je in een kano iets dieper, de randen van een kajak zijn vaak niet zo hoog als van een kano.
  • De kajaks en kano’s in ons assortiment zijn niet geschikt voor het elektrisch varen. Ze zijn niet voorzien van een fitting om een motorsteun aan te bevestigen en je kunt de motor ook niet zonder steun bevestigen aan een kajak of kano. Voor een middagje varen met de kano of kajak, heb je toch echt je peddels nodig.
  • De opblaasboten zijn gemaakt van 6P Free PVC. Dat wilt zeggen dat de opblaasboten van zeer sterk en dik materiaal gemaakt zijn, waardoor het zeker tegen een stootje kan en ze niet zomaar lek zal gaan. Toch moet je voorzichtig zijn tijdens het wegvaren in het water, je kunt scherpe of uitstekende keien of stenen beter ontwijken. Dit geldt overigens ook voor kajaks en kano’s. Deze zijn ook gemaakt van PVC en aan de onderkant van de kajaks en kano’s zit een verstevigende nylon laag, dit zorgt voor extra bescherming wanneer je door het water vaart.
Gobbo FAQ