Opblaas Spa

Opzoek naar een opblaasbare jacuzzi voor buiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een ruim assortiment aan opblaasbare jacuzzi's. Zo zit er voor iedereen wel een geschikt model bij. De opblaasbare jacuzzi's staan bekend om hun gebruiksgemak. Bovendien hebben de jacuzzi's een moderne uitstraling. Met een opblaasbare jacuzzi kun je optimaal genieten in je eigen achtertuin!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Creëer met een opblaas jacuzzi je eigen spa in je achtertuin

De opblaas jacuzzi vinden we in steeds meer Nederlandse achtertuinen terug. De stabiele, stevige spa’s brengen een welkom stukje ontspanning in het gehaaste dagelijkse leven. Bovendien vormen ze met hun moderne uiterlijk een mooie upgrade voor je tuin. Een opblaas jacuzzi kun je gedurende het grootste deel van het jaar laten staan. Alleen in de koude wintermaanden is het verstandig om hem op te bergen. En een van de allergrootste voordelen? De kosten zijn stukken lager dan wanneer je een vaste spa zou aanschaffen.


Bubbels en massagestralen

Ben je op zoek naar een opblaas jacuzzi? Bij ons vind je een ruim aanbod. Bedenk ten eerste met hoeveel personen je in de opblaasbare spa wilt kunnen plaatsnemen. Kies eerder voor overcapaciteit dan ondercapaciteit. En heb je genoeg aan ontspannende bubbels of kunnen je spieren wel wat extra’s gebruiken? In dat laatste geval kies je voor een opblaas jacuzzi die eveneens van massagestralen is voorzien.


Extra’s die de spa ervaring naar een nog hoger niveau tillen

Bij het bovenstaande houden de keuzes wat betreft een opblaas jacuzzi echter niet op. Zo bestaan er ook voldoende exemplaren die van allerlei extra’s zijn voorzien. Denk bijvoorbeeld aan verlichting. Dit is ’s avonds niet alleen sfeervol, maar maakt het in en uit de spa stappen eveneens een stuk gemakkelijker. De luxe oplaasjacuzzi’s zijn eveneens van een zoutwatersysteem voorzien. Prettig voor degenen die niet goed tegen chloor kunnen, want een chloordrijver is zo niet meer nodig.


Je opblaas jacuzzi klaarmaken voor gebruik

Omdat de pompunit van een opblaas jacuzzi stroom nodig heeft, is het belangrijk om de spa op een plek neer te zetten waar je over stroom beschikt. Indien mogelijk plaats je hem onder een afdak. Zo kun je er ook op een regenachtige dag van genieten en profiteer je op de warmste dagen van bescherming tegen de zon. Plaats je opblaas jacuzzi op een vlakke ondergrond en op een grondzeil. Opblazen doe je middels de meegeleverde pompunit. De spa vullen doe je met gewoon leidingwater.


Ongekende stevigheid

In onze webshop ben je aan het juiste adres voor een opblaas jacuzzi van onder andere het merk Intex. Het materiaal van deze buitenspa is erg sterk. De jacuzzi is immers vervaardigd van drie lagen sterk pvc en de Fiber-Tech technologie zorgt voor een stevigheid die je haast niet van een opblaasbare jacuzzi durft te verwachten. De duizenden polyester vezels die aan de binnenzijde van de wanden lopen, maken deze dusdanig stevig dat je zonder problemen op de rand van de spa kunt gaan zitten.


De energiekosten van een opblaas jacuzzi

Bij een opblaas jacuzzi draait het natuurlijk om de ontspannende werking van warm water. Iets wat natuurlijk niet gratis is. Niet zelden vraagt men zich dan ook af wat het effect op de energierekening is. Het stroomverbruik verschilt echter per type opblaas jacuzzi. Het is vooral de capaciteit oftewel het aantal liters dat hiervoor bepalend is. Een opblaas jacuzzi verbruikt doorgaans maximaal 5 kWh per dag.