Opblaaskayaks

Opblaasbare kajak kopen?

Ga voor avontuur op het water met Gobbo.nl! Ontdek ons ruime assortiment opblaasbare kajaks van topmerken zoals Sevylor en Intex. Of je nu een beginner bent of een ervaren kajakker op zoek naar spanning op wilde rivieren, bij Gobbo.nl vind je de perfecte opblaasbare kajak voor jou. Bestel nu online en laat het avontuur beginnen!

Veelgestelde vragen
  • Kano's en kajaks lijken misschien op elkaar, maar er zit meer verschil in dan je denkt! Er zijn enkele belangrijke verschillen. In een kajak zit je met je benen naar voren en gebruik je een dubbelbladige peddel om afwisselend te peddelen. In een kano kniel je en peddel je aan één kant met een enkelbladige peddel, en wissel je van kant als je alleen bent. Ook zit je iets dieper in een kano, terwijl de randen van een kajak meestal lager zijn. Ontdek de juiste kajak of kano voor jou in ons assortiment!
  • Opblaasbare kajaks zijn gemaakt van PVC en aan de onderkant van de kajaks en kano’s zit een verstevigende nylon laag, dit zorgt voor extra bescherming wanneer je door het water vaart. Ze kunnen dus zeker tegen een stootje en zullen niet snel lek gaan. Toch adviseren we wat voorzichtigheid: vermijd scherpe keien of stenen bij vertrek in het water, om langdurig zorgeloos te kunnen genieten van je avontuur!
  • De kajaks en kano’s in ons assortiment zijn niet geschikt voor het elektrisch varen. Ze zijn niet voorzien van een fitting om een motorsteun aan te bevestigen en je kunt de motor ook niet zonder steun bevestigen aan een kajak of kano. Voor een middagje varen met de kano of kajak, heb je toch echt je peddels nodig.
  • Opblaasbare kajaks kunnen zeker stabiel zijn, maar de stabiliteit hangt af van verschillende factoren, waaronder het ontwerp van de kajak, de breedte, de lengte en hoe goed ze zijn opgeblazen. Over het algemeen zijn opblaasbare kajaks stabieler dan harde kajaks en ideaal voor recreatief gebruik, zoals peddelen op rustige meren, kalme rivieren en zelfs de oceaan.
Gobbo FAQ