Sevylor opblaasboten en kajaks

sevylor

Hieronder vind je ons assortiment Sevylor opblaasboten en opblaaskayakken. Sevylor is één van onze belangrijkste leveranciers. En dat is niet voor niets. Sevylor boten en kayakken kenmerken zich door een zeer hoge kwaliteit. Bij productontwikkeling wordt speficiek getest op manoeuvreerbaarheid, stabiliteit, bagageruimte en comfort.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sevylor

Wij van Opblaasbootshop hebben alleen opblaasboten van de beste merken in ons assortiment. Eén van onze belangrijkste leveranciers van boten is Sevylor. Wij kiezen uiteraard niet voor niets voor deze producent. Sevylor stelt kwaliteit en veiligheid boven alles. Met een boot van Sevylor kunt u zeker zijn van hoge kwaliteit, comfort en een optimale ervaring op het water. Lees hier meer over Sevylor en bekijk het assortiment.

De opblaasboten van Sevylor

Sevylor heeft een uitgebreid assortiment van opblaasboten. Voor ongeveer alle boten kunt u bij Sevylor terecht. Denk bijvoorbeeld aan kayaks, roeiboten, kano’s en visboten.

De kayaks van Sevylor kenmerken zich door hun manoeuvreerbaarheid en stabiliteit. Met deze boten glijdt u als een vis door het water, omdat Sevylor hun kayaks specifiek hierop test. Vaak zitten peddels en pomp inbegrepen, dus die hoeft u niet apart aan te schaffen.

De roeiboten van Sevylor kunnen in twee soorten worden onderverdeeld: professionele en recreatieve roeiboten. Voor gezinnen en kinderen zijn recreatieve boten een goede keus, omdat ze stevig zijn tegen een scherpe prijs. Voor een grotere groep mensen of een meer professionele vaart kunt u beter voor een duurdere roeiboot kiezen.

Ook voor de vissers heeft Sevylor genoeg boten. Deze speciale visboten zijn gemaakt voor de echte visser en bieden extra comfort en stabiliteit. Meestal zitten hier stoeltjes ingebouwd zodat u het lang kunt volhouden op het water. Sevylor biedt tevens visboten aan met een elektromotor en accu, zodat u niet telkens hoeft te peddelen.

Voordelen van Sevylor boten

Sevylor boten hebben als grootste voordelen: - Erg goede kwaliteit
- Zeer stabiele boten, met een Sevylor boot zult u niet snel omgaan
- Wendbare kano’s en kayaks. Wanneer u met hoge snelheid van een rivier af vaart wilt u wel goed kunnen draaien. Dat kan met kano’s van Sevylor.
- Hoog comfort; in een Sevylor boot houdt u het wel een tijdje uit.

Uw Sevylor opblaasboot bestellen

Opblaasbootshop.nl biedt u een ruime keus aan opblaasboten voor een optimale waterbeleving! Sevylor is één van onze bekende merken in het assortiment. Dit paradepaardje levert hoogwaardige kwaliteit opblaasboten. Zowel roeiboten, als sportboten en kano’s van Sevylor zijn bij ons verkrijgbaar. De Sevylor opblaasboten op www.opblaasbootshop.nl zijn geschikt voor met gebruik van 1 persoon tot maar liefst 4 personen. Een aantal van onze Sevylor opblaasboten zijn verkrijgbaar als set. Hierbij worden gepaste peddels en pomp geleverd. Zo bent u meteen klaar om het water op te gaan!

Kijkt u gerust rond op www.opblaasbootshop.nl en ontdek zelf het ruime assortiment aan Sevylor opblaasboten. Wij bieden diverse modellen aan in uiteenlopende prijscategorieën. U kunt uw Sevylor opblaasboot eenvoudig bestellen middels één van onze vijf veilige betaalmethodes. Voor vragen, suggesties of aanmerkingen over ons aanbod Sevylor opblaasboten kunt u uiteraard contact opnemen per e-mail: info@opblaasbootshop.nl of per telefoon 085-1044334. Het team van Opblaasbootshop staat u graag te woord!