Slaapzakken

Slaapzak kopen?

Vind de slaapzak van je dromen bij Gobbo.nl, dé online slaapzakwinkel. Hier vind je slaapzakken voor elke wens en elk budget. Of je nu een donzen slaapzak, een veelzijdig model of een vriendelijk prijskaartje zoekt, Gobbo heeft het allemaal. In onze webshop kun je moeiteloos ons uitgebreide assortiment doorzoeken op categorie, zoals gewenste grootte, comforttemperatuur en prijs. Een slaapzak kopen was nog nooit zo simpel en comfortabel!

Welke afmeting slaapzak zoek je?

 

Verschillende type slaapzakken

 

Accessoires & meer

Veelgestelde vragen
  • Voor elk seizoen van het jaar zijn er slaapzakken beschikbaar. Zo heb je een slaapzak die echt bedoeld is voor een bepaald seizoen, maar ook slaapzakken die voor meerdere seizoenen tegelijk geschikt zijn. Dit heeft te maken met de comforttemperatuur van de slaapzak. Daarnaast bestaan er slaapzakken in verschillende soorten en maten, het grootste verschil tussen de slaapzakken is dan een dekenslaapzak of een mummie-slaapzak.
  • Met een comforttemperatuur van een slaapzak wordt de gemiddelde temperatuur bedoeld waarbij de man of vrouw kan slapen in de slaapzak zonder het koud te krijgen. Hoe lager de comforttemperatuur, hoe warmer de slaapzak. Als je een slaapzak wilt aanschaffen is het daarom goed om voor jezelf te kijken voor welk seizoen je de slaapzak nodig hebt, wat is de temperatuur in die periode en ben je iemand die het snel koud of juist warm heeft? Bij elke slaapzak op onze website staat de comforttemperatuur voor man én vrouw aangegeven en je kunt er zelfs op filteren in het keuzemenu.
  • Een dekenmodel slaapzak is een rechthoekig model dat lijkt op een deken, als je in de slaapzak ligt heb je meer vrije ruimte over dan wanneer je in een mummie slaapzak ligt. Je kunt de slaapzak vaak ook volledig open ritsen door het echt als een los deken te gebruiken. Ook blijft je hoofd bij een dekenmodel slaapzak buiten de slaapzak liggen. Een mummie slaapzak sluit zich nauw aan om het lichaam en heeft een capuchon die het hoofd warm houdt, je ligt dus met je gehele lichaam in de slaapzak. Doordat de mummieslaapzak ook richting de voeten smaller wordt, heb je minder vrije beweegruimte in deze slaapzak. Hierdoor blijft de warmte wel goed in de slaapzak hangen.
  • Een slaapzak moet passen bij je lichaamslengte zodat jij comfortabel in de slaapzak kunt slapen, en om goed zijn werk te kunnen doen. Wanneer de slaapzak te ruim of juist te klein is voor jouw lichaam, kan de slaapzak niet goed isoleren en de slaapzak zal ook niet lekker liggen. Op de product pagina van de slaapzak kun je de maximale lichaamslengte, en de afmetingen van de slaapzak terugvinden zodat je de juiste keuze kunt maken.
  • Bijna iedere slaapzak is waterafstotend, maar niet waterdicht. Een slaapzak moet tenslotte vocht van je lichaam kunnen afvoeren en daarom is het eigenlijk onmogelijk om een slaapzak waterdicht te maken. Wil je toch je slaapzak kunnen beschermen tegen water? Dan kun je het beste een slaapzakhoes gebruiken.
Gobbo FAQ

Slaapzakken van Gobbo

Gobbo is een van de meest uitgebreide online slaapzakwinkels! Ons doel is simpel: voorzien in de slaapbehoeften van elke kampeerder, logee en avonturier. Of je nu op zoek bent naar een luxe donzen slaapzak, een veelzijdig allround model, of een betaalbare logeerslaapzak, je zult zeker slagen bij Gobbo!

Op Gobbo.nl kun je alle slaapzakken eenvoudig filteren op basis van wat voor jou het belangrijkst is. Sorteer ze op lengte, breedte, comforttemperatuur of prijs. We bieden een scala aan merken, waaronder de betrouwbare Coleman slaapzakken en de hoogwaardige Outwell slaapzakken. En laten we onze budgetvriendelijke slaapzakmodellen niet vergeten, ideaal voor zomervakanties of logeerpartijen.

Dus, of je nu onder de sterren wilt slapen, op een campingtrip gaat, of gewoon in je achtertuin wilt kamperen, Gobbo heeft de perfecte slaapzak voor jou. Laat ons je reis comfortabeler maken en je warm houden tijdens koude nachten. Waar wacht je nog op? Bekijk ons uitgebreide assortiment en slaap als nooit tevoren!

Koop je slaapzak bij Gobbo, met de beste service!

Op Gobbo.nl vind je een ruim assortiment slaapzakken online, bestaande uit diverse kwaliteitsmerken zoals Outwell, Easy Camp, Pavillo en Oventure. Dankzij deze veelzijdigheid hebben we voor elke kampeerbehoefte en elk budget de juiste slaapzak. Daarnaast vinden we bij Gobbo een goede service erg belangrijk. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt over je slaapzak. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste slaapzak of lakenzak? Onze klantenservice zit klaar om je te helpen met het vinden van een oplossing en uit te zoeken wat je precies nodig hebt. En is er iets mis met je bestelling of je slaapzak? Ook dan zijn we er voor je.