SUP boards

Eens iets nieuws proberen? Suppen is een nog niet heel bekende watersport in Nederland, maar wint razendsnel aan populariteit. Waarom? Het is leuk, het is uitdagend, maar ook hartstikke ontspannend. Opblaasbootshop.nl heeft alles in huis voor je nieuwe wateravontuur.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

SUP

SUP staat voor Stand Up Paddle. Je staat op een surfplank en je peddelt jezelf vooruit. Dit kun je op een heerlijk rustig meer doen terwijl je geniet van het water, de zon en de natuur. Maar voor de echte fanatiekelingen kun je ook suppen op wat wilder water. Wat je ook gaat doen, je gaat eerst naar Opblaasbootshop.nl.

Suppen voor iedereen

Of je nu jong of oud bent, ervaren of onervaren, Opblaasbootshop.nl heeft voor elke supper wel een geschikt board. Onze SUP boards zijn zeer robuust en sommige exemplaren kunnen tot wel 140 kilogram dragen. Ook zijn de boards uitgevoerd in verschillende prachtige designs en hebben ze verschillende formaten en ontwerpen: ga je voor licht, snel en wendbaar, of toch liever voor rustig, breder en stabiel?

Opblaasbaar SUP board

Opblaasbootshop zou Opblaasbootshop niet zijn als we ook geen opblaasbare SUP boards zouden hebben. Een opblaasbaar board heeft zo zijn voordelen ten opzichte van een hardboard. De opblaasbare boards zijn namelijk iets dikker en breder en liggen daarmee uiterst stabiel in het water. Dat is altijd comfortabel, of je nou voor de eerste of de honderdste keer gaat suppen.

Daarnaast heb je minder kans op schade dan bij een hardboard als je per ongeluk botst. Opblaasbaar materiaal veert namelijk terug en is zo beter beschermd tegen beschadigingen. En uiteraard is het opblaasbare SUP board ideaal om mee te nemen. Je vouwt hem compact op, gooi hem in je auto, op je fiets of in je koffer, pompt hem even op en je bent klaar! Een opblaasbaar SUP-board is uiterst compact te vervoeren.

Accessoires SUP board

Je SUP-board netjes opbergen doe je natuurlijk in een mooie opbergtas, die daarvoor geschikt is. Maar die hoef je helemaal niet zelf aan te schaffen. Opblaasbootshop.nl geeft je er bij aankoop van een SUP board alle benodigde accessoires bij! Een mooie en functionele opbergtas of rugzak voor uiterst eenvoudig en comfortabel vervoer, maar ook een handpomp, verwijderbare vinnen voor ultieme stabiliteit, een surf leash, zodat je je board niet kwijtraakt en een handig reparatiesetje voor wanneer het toch nodig is. Bij sommige boards hoef je zelfs geen peddel apart aan te schaffen!

Hydro Force SUP boards

De SUP boards van Opblaasbootshop.nl zijn gemaakt door Hydro Force. Deze watersportspecialist is beroemd om zijn uitstekende producten die al menig watersporter de tijd van zijn of haar leven heeft bezorgd. De SUP boards van Hydro Force zijn van de allerbeste kwaliteit en staan garant voor stevigheid, stabiliteit, grip en veiligheid. Niet alleen biedt het alles wat je nodig hebt, maar het is ook jarenlang een trouwe metgezel op het water dankzij het oersterke, maar vederlichte polyester en PVC waar het van gemaakt is. Zo is je board beschermd tegen schade, slijtage, zout en zon en kun je er jaren mee vooruit.