4-persoons opblaasboten

Ben je op zoek naar een opblaasbare boot voor vier personen? Dan kun je binnen ons assortiment allerlei kanten op. Onze opblaasbare boten zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Een vierpersoons opblaasboot kun je gebruiken om mee te vissen of voor een pleziertochtje. Doorloop het gehele assortiment en kies voor een opblaasboot die bij jou past.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vierpersoons opblaasboten

Wilt u samen op een unieke manier van het water genieten? Dan is varen één van de mooiste dingen die u kunt doen. Via Opblaasbootshop.nl bieden we een gevarieerd assortiment aan opblaasboten aan en vindt u zowel kwalitatieve varianten voor langere tochten als goedkopere alternatieven. Bij veel vierpersoons opblaasboten wordt een reparatiesetje meegeleverd, een pomp om de boot op te blazen en peddels.

 

Vierpersoons opblaasboot kiezen

Wij bieden opblaasboten in allerlei verschillende varianten aan. U kunt dan ook voor kleine en grotere opblaasboten bij ons terecht.

 

Het kiezen van een vierpersoons opblaasboot is zo eenvoudig nog niet. Opblaasbootshop.nl biedt namelijk allerlei uiteenlopende varianten aan. Zo is er een opblaasboot met harde bodem, een opblaasboot speciaal voor het vissen en zijn er opblaasboten die in één keer zijn op te blazen of modellen die u via losse compartimenten opblaast.

 

Bij Opblaasbootshop.nl vindt u boten van populaire merken als Sevylor en Intex. Als het om Intex gaat is vooral de Intex Excursion 4 opblaasboot een prettig vierpersoons model. Deze vierpersoons variant is een recreatieve boot met zeer dik vinyl van 0,75cm dik en een boot die goed tegen fel zonlicht, zout water en andere invloeden van buitenaf beschermd is. De boot is opgebouwd uit drie aparte luchtkamers, met stevige stoeltjes met rugleuning en aan beide kanten van de boot zijn hengelsteunen aangebracht. Er worden als extra roeispanen, een handpomp en opbergtas meegeleverd.

 

Wilt u toch liever een vijfpersoons opblaasboot of een kleinere driepersoons opblaasboot? Ook dan bent u bij Opblaasbootshop.nl aan het juiste adres.

 

Betaalbare vierpersoons opblaasboten

Wij weten dat u een opblaasboot niet dagelijks gebruikt en het daarom belangrijk is dat de boot betaalbaar blijft. Bij Opblaasbootshop.nl hebben we er dan ook bewust voor gekozen om boten tegen een scherpe prijs aan te bieden. Doordat Opblaasbootshop.nl een webwinkel is kunnen wij onze producten tegen een scherpere prijs aanbieden dan in de winkel.

 

Een vierpersoons opblaasboot kopen

Via Opblaasbootshop.nl kunt u op een eenvoudige manier uw opblaasboot bestellen. Als u uw opblaasboot in het winkelmandje heeft gedaan kunt u uw opblaasboot daarna afrekenen via onze beveiligde (SSL) betaalomgeving. Bestelt u voor 13:00? Dan kunnen wij uw bestelling dezelfde dag nog aanleveren. Wanneer u later bestelt ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag.

 

Twijfelt u over de opblaasboot die u wilt kopen? Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken via 085-1044334 en info@opblaasbootshop.nl.