5-persoons opblaasboten

Varen met het hele gezin of een aantal goede vrienden levert de mooiste avonturen op. Je hoeft daar geen harde boot voor te gebruiken, tegenwoordig zijn er ook opblaasboten van uitstekende kwaliteit. Er zijn vijfpersoons opblaasboten in verschillende prijscategorieën en kwaliteitsniveaus. De vijfpersoons opblaasboot van Opblaasbootshop.nl zijn onder andere van het merk Intex.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vijfpersoons opblaasboot

Zoekt u een vijfpersoons opblaasboot? Dan kunnen wij u de Intex Excursion van harte aanbevelen. De Intex Excursion is extra breed en wordt inclusief peddels en met pomp geleverd. De Excursion boten van Intex zijn de ruimste boten die door dit merk worden aangeboden. De Intex Excursion beschikt over een bankje en twee opblaasbare stoelen. De zitting is zeer comfortabel en maakt vaartochtjes tot een waar plezier. De Intex Excursion beschikt over extra beenruimte en is daardoor ook ideaal voor de langere vaartochten of vistripjes.

 

Deze vijfpersoons opblaasboot is gemaakt van zeer dik vinyl. De boot is daardoor bestand tegen weersinvloeden, zout water, benzine of olie. Daarnaast is er gebruikgemaakt van drie afzonderlijke luchtkamers, waardoor de boot nog steeds te bevaren is bij een lek in de boot. Zo kunt u bij een lek naar de kant en het lek repareren.

 

Wilt u met de Intex Excursion vissen? Dan is dat ook mogelijk! Aan allebei de zijden van deze boot zijn twee hengelsteunen aangebracht. De boot is dan ook geschikt om vier vissers op mee te nemen.

 

De Intex Excursion is ontwikkeld om langer op te varen en wordt daarom geleverd met stevige stoeltjes en rugleuning. De stoeltjes zijn zeer comfortabel en kunnen eenvoudig in de vijfpersoons opblaasboot geplaatst worden. 

 

Alle extra’s zoals roeispanen, handpomp en opbergtas worden meegeleverd. De Intex Excursion is daardoor een zeer complete boot en zelfs geschikt om met een elektro- of benzinemotor uit te breiden. Gebruik hiervoor een motorsteun die apart in de webwinkel te bestellen is.

 

Betaalbare opblaasboten voor vijf personen

Bij Opblaasbootshop.nl vinden we het belangrijk dat u voor een relatief lage prijs een kwalitatieve opblaasboot kunt kopen. Wij hebben dan ook bewust gekozen voor Intex. Intex is een kwalitatief merk dat scherp geprijsd is en tegelijk ook als innovatief bekend staat. Zo worden de materialen ieder jaar geoptimaliseerd en worden de opblaasboten van Intex kwalitatief steeds beter.

 

Een vijfpersoons opblaasboot kopen

Wilt u een vijfpersoons opblaasboot bij Opblaasbootshop kopen? Bestel dan direct en reken af in onze beveiligde (SSL) omgeving. Via Opblaasbootshop.nl kunt u met alle populaire betaalmethodes betalen. Bestelt u voor 13:00? Dan kunt u uw bestelling ’s avonds nog thuis verwachten. Bestellingen die u daarna plaatst worden de volgende werkdag geleverd.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-1044334 en per e-mail op info@opblaasbootshop.nl.