Koelboxen

Koelbox kopen?

Koop je koelbox op Gobbo.nl, de online shop voor koelboxen en koeltassen. Ontdek onze coole selectie koelboxen en koeltassen - perfect voor vers eten en ijskoude drankjes, waar je ook bent. Blader door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte koelbox voor jou: een compacte koelbox voor je lunch op het werk, een handige koeltas voor onderweg of een elektrische koelbox voor op de camping. Op Gobbo.nl vind je het allemaal!

Onze koelboxcategorieën

 

Koelboxen op grootte

Veelgestelde vragen
  • Als je op zoek bent naar een geschikte koelbox zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden om de juiste keuze te maken. Is de koelbox bedoeld voor onderweg? Met een 12V stekker voor in de auto kun je de koelbox elektrisch laten koelen. Wil je veel kunnen meenemen? Dan heb je een koelbox met voldoende inhoud nodig. Als je eten en drinken koel wilt houden zonder te veel ruimte in te nemen, ga dan voor een compacte koelbox of koeltas. Wat je avontuur ook is, er is een koelbox om alles koel en handig te houden.
  • Een koeltas is compact en licht van gewicht, hierdoor is een koeltas makkelijk om mee te nemen tijdens een middagje weg of tijdens een fietstocht. Daarnaast is een koelbox flexibel, en in verschillende groottes verkrijgbaar. Een koelbox is vaak wat groter en zwaarder, maar je kunt er wel meer dingen in kwijt. Dit is dan weer makkelijker om mee te nemen tijdens een dagje naar het strand of op vakantie. Een ander voordeel is dat er ook elektrische koelboxen bestaan.
  • Om je koelbox lang koel te houden kun je ervoor kiezen om extra koelelementen toe te voegen, het beste is om de koelelementen bovenop de inhoud te leggen, want de kou zakt naar beneden. Zorg er ook altijd voor dat je koelbox goed afgesloten is, anders komt er warme lucht in de koelbox en hierdoor blijven je producten minder lang gekoeld. Een koelbox blijft niet eeuwig koelen, maar met koelelementen blijft de inhoud van de koelbox zeker wel een dagje koud.
  • Een koelbox werkt isolerend, dus dit kan zowel warmte als kou vasthouden. Met een elektrische koelbox heb je de opties om te koelen en sommige kunnen zelfs verwarmen, ideaal wanneer jij iets warms moet bewaren of vervoeren. Wil je je eten en drinken toch koel houden maar heb je geen elektrische koelbox? Dan kun je met extra koelelementen ervoor zorgen dat jouw eten en drinken langer koel blijft.
  • De meest verkochte koelboxen en koeltassen hebben een inhoud van tussen de 20 en 30 liter. In deze koelboxen kun je rechtopstaande flessen van 1.5L kwijt, 33 blikjes drinken of ander voedsel. De ideale grootte om veel dingen mee te nemen tijdens een dagje weg!
Gobbo FAQ

Koelboxen

De juiste koelbox is degene die perfect past bij jouw behoeften. Voor een gezellig dagje uit met z'n tweeën is een koelbox met een capaciteit tot twintig liter voldoende. Maar voor een groter gezin heb je iets groters nodig, zoals een koelbox met een capaciteit van 20 tot 30 liter of zelfs groter! En vergeet niet de elektrische koelboxen, sommige hebben koelmogelijkheden vergelijkbaar met een reguliere koelkast.

De juiste koelbox kiezen

Wil jij een koelbox kopen? Dan merk je op dat er op Gobbo.nl enorm veel keuze is! Bij Gobbo voeren we alleen kwalitatieve merken als Campingaz, Easy Camp en Coleman. Al deze merken zijn bekend geworden als merken waar jij kampeerspullen kunt verkrijgen. Door de variatie aan producten van deze merken is er veel kennis van materiaalgebruik en functionaliteit aanwezig. Van een koelbox van één van deze merken heb jij dan ook langdurig plezier! Jij kunt via de handige filter van Koelbox.com filteren op het volume, merk en gebruik van een eventuele elektrische aansluiting. Kies desgewenst uit 12 Volt of 230 Volt! Zo verschijnen er direct koelboxen die binnen de gewenste klasse vallen.

Betaalbare koelbox

Bij Gobbo begrijpen we dat koelboxen voor de meeste mensen niet dagelijks worden gebruikt. Een aantrekkelijke prijs is daarom een belangrijke overweging voor onze klanten. Door de juiste balans te vinden tussen prijs en kwaliteit in ons assortiment, zorgen we ervoor dat onze klanten bovengemiddeld tevreden zijn.

Een koelbox kopen

Wanneer jij een koelbox bij Gobbo bestelt, profiteer je van verschillende voordelen. Als het product niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het retourneren en krijg je een terugbetaling of kun je het ruilen voor een ander model. Deze optie is handig als je twijfelt en de verkeerde keuze wilt vermijden. Koelbox.com biedt veilige (SSL) betalingsverwerking voor een snelle en veilige afhandeling van je bestelling. Als jouw bestelling een totaalbedrag van €50 of meer bereikt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bovendien worden bestellingen die vandaag worden geplaatst de volgende werkdag bij je thuis bezorgd.