Koelboxen

Een koelbox is uitermate geschikt om verse voeding en koele drankjes in te bewaren. Prettig voor het kamperen, wanneer je een picknick in het park heeft of op de momenten wanneer je onderweg bent. Bij Koelbox.com vind je koelboxen in allerlei verschillende soorten en maten. Je vindt hier koelboxen van merken als Campingaz, Easy Camp en Coleman. Ook kun je een selectie maken op basis van het volume of de manier waarop je jouw koelbox wilt gebruiken.

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Assortiment koelboxen

Koelbox.com biedt een ruim assortiment koelboxen aan. We verkopen koelboxen van de merken Campingaz, Coleman, Dometic, Easy Camp, Intex, Outwell en Polar. Verschillende kleuren, maten en extra’s.

Aansluiting op de koelbox

Verschillende koelboxen beschikken over een 12 en of 230-Volt aansluiting. Hiermee kun je de koelbox aansluiten op bijvoorbeeld een sigarettenaansteker in een auto. Zo kun je ook onderweg je drankjes lekker koel houden, wanneer de koelbox tijdens de tussenstop een aantal keer open is geweest.

Inhoud van een koelbox

De inhoud van een koelbox wordt vaak aangegeven in liters. In sommige gevallen staat er ook aangegeven hoeveel flessen van bijvoorbeeld een liter je kwijt kunt. Op die manier kun je inschatten of de koelbox geschikt is voor jouw doeleinden.

Koelboxen op materiaal

De koelboxen zijn gemaakt van stevig materiaal met een handig draaghengsel. Verschillende koelboxen hebben een antimicrobiële binnenlaag. Dit materiaal wordt ook gebruikt bij koelkasten en werkt extra isolerend. Daarnaast beschermt het je eten ook tegen nare geurtjes of schimmel. Zo blijft alles niet alleen koel, maar ook fris.