Dagrugzak

Wanneer u een dagje weg gaat is het prettig om een aantal spulletjes mee te nemen. Als u samen of met uw gezin bent komt u al snel op een dagrugzak uit. Bij Rugzak.com hebben we dagrugzakken van verschillende merken en volumes. De rugzakken zijn vaak uit verschillende compartimenten opgebouwd, u kunt er daardoor van alles tegelijk in bewaren.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dagrugzak

De dagrugzak is vaak een kleine rugzak en heeft een volume dat meestal niet boven de 30 liter komt. Wanneer het om dagrugzakken gaat kunt u het best kiezen voor merken als Mi-Pac, Eastpak, Highlander en Easy Camp. U kunt met een dagrugzak uit de voeten wanneer u gaat sporten, als u naar school gaat of tijdens een dagje uit! Doordat u bij Rugzak.com outdoor merken als Highlander en Easy Camp vindt kunt u de rugzakken vaak ook goed voor buitenactiviteiten gebruiken.

Een voorbeeld van een dagrugzak voor het buitenleven: de Highlander Summit 25. De rugzak is zeer geschikt voor dagjes weg en samengesteld vanuit een aantal duurzame materialen. Zo is er een systeem gebruikt waardoor de rug goed geventileerd wordt en is de rugzak op een prettige manier opgesplitst. De Highlander Summit 25 is een dagrugzak met een hoofdvak die u in tweeën kunt opsplitsen, maar daarnaast ook nog over zijvakken en een voorvak beschikt. Daarnaast bevat de Highlander Summit 25 over verschillende extra’s. Zo is er een opening voor een drinkslang, een handig handvat en regenhoes voor onstuimige weersomstandigheden. 

Juiste dagrugzak vinden

Bent u alleen, samen of wilt u de spullen van het gehele gezin in uw dagrugzak doen? Afhankelijk daarvan past een grotere of kleinere rugzak bij u. Wanneer u de spullen van uw gehele gezin in uw dagrugzak doet raden wij aan voor een variant tussen de 30 en 40 liter te kiezen. Gebruikt u uw rugzak alleen voor uw eigen spullen? Dan is tot 30 liter waarschijnlijk voldoende. 

Betaalbare dagrugzakken

Rugzak.com vindt het belangrijk om rugzakken tegen een betaalbare prijs te leveren. Zo kunt u bij ons terecht voor populaire merken als Mi-Pac, Eastpak, Highlander en Easy Camp, de rugzakken zijn zowel kwalitatief in orde als scherp geprijsd. Wilt u binnen een bepaald budget zoeken? Dan kunt u dat in de keuzehulp aangegeven en vindt u enkel rugzakken binnen een specifieke prijscategorie.

Een dagrugzak kopen

Heeft u een passende dagrugzak gevonden? Dan kunt u deze direct in uw winkelmandje stoppen en betalen via het (SSL) beveiligde afrekenproces. Wanneer u vanaf €50,- bestelt wordt uw bestelling gratis verzonden. Als u voor 13:00 bestelt kunt u uw bestelling dezelfde avond thuis verwachten. Bestelt u later? Dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd.   

Voor vragen kunt u ons telefonisch en per e-mail benaderen via 085-1044334 of info@rugzak.com.